گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

دانلود کارآموزی نوشابه
نوشابه های گازدار
نوشابه های گازدار غیر الکلی
دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی
دانلود کارآموزی نوشابه های گازدار غیر الکلی

رفتن به سایت اصلی

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

 

 

 تاریخچه نوشابه سازی در جهان

تاریخچه نوشابه سازی اساسا به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف اب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب، شربت های متعددی را تهیه کند. گرچه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می رود ابتدا در خاورمیانه به ویژه در نواحی جنوب ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است.

 

ایرانیها از 2500 سال پیش روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصارف درمانی داشت. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته جزء اولین نوشابه هایی باشد که حاوی کارامل و شکر است. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول گشت ایرانیها طعم دهنده هایی نظیر به لیمو، آلبالو، زرشک، آلو، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع، آویشن، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند. اما متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن که در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است.

 

تولید گاز کربنیک در ابتدا از طریق اسیدی کردن بی کربنات سدیم یا کربنات سدیم صورت می گرفت و نان نوشیاه های سودا که امروزه هنوز هم به آنها اطلاق می شود بهمین دلیل است. اگرچه دیگر تولید با این روش منسوخ شده است و تدریجا آب میوه ها و عصاره آنها به نوشابه ها برای معطر کردن اضافه شده است. استفاده از گاز کربنیک در آبهای معدنی و تلاش برای تهیه مصنوعی آن به قرن شانزده میلادی در اروپا بر می گردد که شروعی برای گسترش نوشابه سازی در دنیا محسوب می شود.با وجود آنکه آشامیدنی های حاوی گاز کربنیک مانند آب معدنی ها، آب چشمه ها قرن ها مورد استفاده بوده است ولی گسترش واقعی آن عملا از سال 1865 شروع شده است. 

 

بعبارتی توسعه از زمانی آغاز شد که دانشمندان به کیفیت گازدار بودن آب های معدنی علاقه مند شدند و سعی کردند در این مورد تحقیقاتی انجام دهند. در ابتدای قرن هفدهم بخاری بصورت حباب از آبهای معدنی خارج می گردید که با نام جدید گاز یا هوای محبوس شناخته شد و در سال 1772 اولین مقاله توسط یک نفر انگلیسی بنام ژوزف پریستلی منتشر گردید که در آن چگونگی تزریق هوا را در آب متذکر گردیده بود. تهیه و تولید نوشابه های غیرالکلی گازدار بصورت بهداشتی و در بسته بندی مطمئن نخستین بار توسط جان پمبرتون در شهر آتلانیا در سال 1886 جامعه عمل پوشید نام محصول کوکاکولا و فروش آن 6 بطری در روز بود و اکنون پس از گذشت بیش از صد سال نوشابه ها در انواع مختلف و روزانه چند صد میلیون بطری در سراسر جهان عرضه می شود.

 

 

 

کلمات کلیدی:

نوشابه

نوشابه های گازدار

نوشابه های گازدار غیر الکلی

 

 

فهرست

فصل اول

1 – مقدمه

1 – 1 – مشخصات کارخانه 1

2 – 1 – هدف کارخانه 2

3 – 1 – نمودارهای سازمانی 4

4 – 1 – تاریخچه نوسان سازی در ایران 9

5 – 1 – تاریخچه نوشایه سازی در ایران 12

6 – 1 – تاریخچه شرکت تولیدی نوشابه ارم نوش 13

7 – 1 – ظرفیت تولید 17

8 – 1 – ویژگی های شرکت ارم نوش 17

2 – فوچارت تولید: 21

نمودارهای جریان تولید شرکت ارم نوش 22

3 – مراحل تولید:

1 – 3 – فرایند تولید نوشابه 23

2 – 3 – تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز 23

3 – 3- ساخت شربت نوشابه 23

جدول 1 – 3 – خواص و طرز تهیه شربت باریکس یا بومه های متفاوت 25

نمودار 1 – 3 – مراحل تهیه شربت نهایی و شربت اولیه (نوشابه) 28

4 – 3 اختلاط شربت، آب و گاز CO2 29

5 – 3 – سرد کردن و کربناسیون 31

6 – 3 – روشهای سرد کردن و کربناسیون 36

7 – 3 – روش ساخت شربت 36

8 – 3 – روش اختلاط پیوسته یا پری میکس 37

9 – 3 – سرد کردن 38

10 – 3 – اصول کربناسیون 39

11 – 3 – کارایی کربناسیون 41

12 – 3 – هوا در نوشابه های گازدار 41

13 – 3 – هواگیری 43

14 – 3 – پر کردن و بسته بندی 44

15 – 3 – طرح کارخانه نوشابه سازی 46

شکل 1 – 3 – نقشه کارخانه نوشابه سازی 48

شکل 2 – 3 – تاسیسات مربوط به مراحل اختلاط گازدهی و بطری کردن نوشابه

16 – 3 – طریقه ضدعفونی نمودن شربت خام 49

17 – 3 – طریقه ضدعفونی مخازن شربت و دستگاه اینترمیکس 49

18 – 3 – طریقه ضدعفونی کف سالن شربت خام 50

جدول 2 – 3 – ویژگی های نوشابه های گازدار 51

پلان موقعیت

پلان طبقه همکف ساختمان تولید

جدول 3 – 3 – خصوصیات ساختمانی کارخانه 52

شکل 3 – 3 –خط تولید

شکل 4 – 3 – خط تولید 57

جداول مربوط به ماشین ها و شرح کار آنها 58

نمودار 2 – 3 – فرایند مربوط به خط تولید نوشابه های گازدار 59

نمودار 3 – 3 – دیاگرام یک کارخانه نوشابه سازی 60

فصل دوم: ترکیبات اصلی نوشابه های گازدار 61

اجزاء تشکیل دهنده ساخت نوشابه های گازدار 61

آب 61

شیرین کننده ها 63

رنگ ها 64

اسیدها 64

طعم دهنده ها 66

دی اکسید کربن 68

آنتی اکسیدان ها 69

امولسیفایرها (امولسیون کننده ها) 70

1. اسید بنزوئیک 71

2. پارابن ها 72

3. اسید سوربیک 72

4. دی اکسید گوگرد 73

آزمایشات کنترل کیفیت 74

جداول مربوط به آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی 75

آزمایش شماره 1 (اندازه گیری یون سولفات (SO4-2) ) 93

آزمایش شماره 2 (اندازه گیری یون کلرید (CL-) ) 96

آزمایش شماره 3 (اندازه گیری سختی آب) 97

آزمایش شماره 4 (اندازه گیری سختی کلسیم آب) 99

آزمایش شماره 5 (اندازه گیری قلیائیت آب) 101

آزمایش شماره 6 (اندازه گیری اکسیژن محلول در آب Dissolved oxygen) 103

آزمایش شماره 7 (اندازه گیری فسفر در آب به روش رنگ سنجی) 104

آزمایش شماره 8 (اندازه گیری نیتروژن به روش کجدال) 106

آزمایش شماره 9 (اندازه گیری PH آب با استفاده از محلول های بافر) 108

آزمایش شماره 10 (اندازه گیری اندیس اشباعیت آب Saturation index) 110

آزمایش شماره 11 (اندازه گیری آب به روش پلاتین – کبالت) 111

جدول ترکیب تقریبی انواع نوشابه ها 114

جدول تکرار آزمایشات کنترل نوشابه های نرم در واحد تولیدی 115

نمودار مراحل مختلف تصفیه آب مصرفی در نوشابه سازی 116

جدول فهرست لوازم آزمایشگاهی 117

جدول خلاصه آزمایشات حسی مورد استفاده در کنترل زمره نوشابه ها 119

آزمایشات فیزیک و شیمیایی و میکروبی آب و نوشابه 120

جدول 123

آزمایشات شربت و عصاره 123

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 125

شکل – مثلث فاکتورهای ثبات میکروبی در نوشابه های گازدار 128

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 129

منابع میکروارگانیسم ها در نوشابه های گازدار 129

اثر تیمار حرارتی 130

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 131

باکتریهای اسید استیک (استوباکتریاسه) 131

باکتریهای اسید لاکتیک 131

کپک ها 132

مخمرها 132

نمودار مراحل رشد مخمرها در نوشابه های گوارا 133

سایر باکتری ها 133

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه های گازدار 134

فلور میکروبی طبیعی در فرآورده های فاسد 135

روش های میکروبیولوژیکی 137

 روش های کشت 138

جدول محیط های کشت مناسب برای آزمایش میکروبی نوشابه ها 139

روش های میکروسکوپی 139

روش های توصیه شده 139

الف – روش نمونه برداری 139

ب – روش شمارش میکروبی هوازی 139

ج – تفسیر نتایج 140

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 140

آماده کردن نمونه 141

وزن مخصوص 142

عصاره خشک (مواد جامد) 142

بریکس 143

خاکستر 143

اسیدیته کل 143

PH 144

قند قبل از هیدرولیز 144

قند بعد از هیدرولیز 145

گاز کربنیک 145

کافئین 146

اسید فسفریک 146

کینین 146

اسید بنزوئیک (بنزوات) 146

اسید سیتریک ( سیترات) 147

آزمایش سنجش سود کاستیک دستگاه بطری شور 148

تهیه اسید 50/1 148

آزمایش سنجش قلیائیت آب مصرفی کارخانه 148

شناسایی مقدار و اندازه گیری کلر در آب 149

سنجش و شناسایی آب مصرفی 149

آزمایشات مقدار رسوب آب 150

آزمایشات میکروبیولوژیکی 150

تست های تشخیص کدورت ثانویه 150

انبارداری 153

بازاریابی 154

 

فصل سوم:

امور جاری در دست اقدام در کارخانه 156

مزایا و محاسن کارخانه ارم نوش 156

فصل چهارم 158

نتیجه گیری 158

منابع 160

 

پاورپوینت بررسی معماری در اقلیم سرد

پاورپوینت بررسی معماری در اقلیم سرد پاورپوینت بررسی معماری در اقلیم سرد بررسی معماری در اقلیم سرد تحقیق بررسی معماری در اقلیم سرد مقاله بررسی معماری در اقلیم سرد معماری اقلیم سرد آشنایی با معماری در اقلیم سرد پروژه معماری…

بررسی و تشریح نظریه های شناخت اجتماعی از زیر مجموعه های نظریه های یادگیری

بررسی و تشریح نظریه های شناخت اجتماعی از زیر مجموعه های نظریه های یادگیری نظریه های یادگیری تحقیق نظریه های یادگیری نظریه های شناخت اجتماعی تحقیق نظریه های شناخت اجتماعی مسایل یادگیری در انسان زمینه و پیشینه نظریه های یادگیری…

پاورپوینت الودگی تصویری

پاورپوینت الودگی تصویری دانلود،پاورپوینت،الودگی، تصویری رفتن به سایت اصلی آلودگی تصویری شهر محیطی است با گوناگونی بسیار، فضای شهر بیش‌ترین ارتباط را با مردم و محیط زندگی برقرار می‌سازد. در نتیجه نقش بسزایی در هویت‌بخشی و احساس آرامش به شهروندان…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد 81 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد 81 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه سوء مصرف مواد مبانی نظری سوء مصرف مواد پیشینه تحقیق سوء مصرف مواد پیشینه داخلی سوء مصرف مواد پیشینه خارجی سوء مصرف مواد…

پرسشنامه بررسی ارتباط بین آزردگی از محل کار، عملکرد و رفتار کارکنان

پرسشنامه بررسی ارتباط بین آزردگی از محل کار، عملکرد و رفتار کارکنان پرسشنامه آزردگی از محل کار پرسشنامه عملکرد و رفتار کارکنان پرسشنامه رابطه بین آزردگی از محل کار و عملکرد کارکنان پرسشنامه رابطه بین آزردگی از محل کار و…

بررسی استیفاء در قانون مدنی و مصادیق آن در ضمان قهری

بررسی استیفاء در قانون مدنی و مصادیق آن در ضمان قهری استیفاء در قانون مدنی مصادیق استیفاء در ضمان قهری بررسی استیفاء در قانون مدنی و مصادیق آن در ضمان قهری دانلود پایان نامه استیفاء دانلود پایان نامه حقوق دانلود…

بهره برداری مس از کانسنگ اکسیدی مس سونگون به روش هیدرومتالورژی

بهره برداری مس از کانسنگ اکسیدی مس سونگون به روش هیدرومتالورژی مس سونگون بهره برداری مس کانسنگ اکسیدی روش هیدرومتالورژی استحصال مس کانه های اکسیدی کانسار پرفیری مس سونگون بهره برداری مس از کانسنگ اکسیدی به روش هیدرومتالورژی رفتن به…

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آفرینشگری

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آفرینشگری کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه آفرینشگری مبانی نظری آفرینشگری پیشینه تحقیق آفرینشگری پیشینه داخلی آفرینشگری پیشینه خارجی آفرینشگری پیشینه پژوهش آفرینشگری پیشینه نظری آفرینشگری ادبیات نظری آفرینشگری چارچوب نظری آفرینشگری رفتن به…

بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و فرهنگ سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در سال تحصیلی 92-1391

بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و فرهنگ سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در سال تحصیلی 92-1391 مدیریت دانش هوش سازمانی فرهنگ سازمانی بررسی رابطه ی بین مدیریت دانش و فرهنگ سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد…

تحول مشارکت و شکل گیری سینمای زنان با تحلیل محتوای فمنیستی فیلمهای ایرانی

تحول مشارکت و شکل گیری سینمای زنان با تحلیل محتوای فمنیستی فیلمهای ایرانی پایان نامه مشاركت‌ زنان‌ ایرانی تحول مشارکت زنان در سینمای ایران شکل گیری سینمای زنان تحلیل محتوای فمنیستی فیلمهای ایرانی نقش زنان ایرانی بعد از انقلاب اسلامی…

پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله

پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله میوه های مناطق معتدله پاورپوینت تحقیق بادام پاورپوینت تحقیق بادام مربوط به درس میوه های مناطق معتدله رفتن به سایت اصلی بادام با نام علمی Prunus amygdalus یکی از گیاهان…

بررسی محاسبات سبز و سیر تحولات در فناوری سبز

بررسی محاسبات سبز و سیر تحولات در فناوری سبز پایان نامه محاسبات سبز پایان نامه فناوری سبز پایان نامه رایانش سبز بررسی روند پیشرفت تکنولوژی سبز اثرات زیست محیطی پسماندهای الکتریکی و الکترونیکی فناوری های سبز پایدار توسعه پایدار فناوری…

گزارش کارآموزی رشته مواد و سرامیک با عنوان کارخانه نازسرام میبد

گزارش کارآموزی رشته مواد و سرامیک با عنوان کارخانه نازسرام میبد کانی های غیر فلزی کارخانه نازسرام میبد صنایع کاشی و سرامیک دانلود گزارش کارآموزی رشته مواد و سرامیک با عنوان کارخانه نازسرام میبد دانلود گزارش کارآموزی رشته مواد دانلود…

پروپوزال پیاده سازی مدیریت دانش در ایران خودرو

پروپوزال پیاده سازی مدیریت دانش در ایران خودرو کلمات کلیدی : پروپوزال مدیریت دانش دانلود پروپوزال مدیریت دانش نمونه پروپوزال مدیریت دانش پروپوزال در مورد مديريت دانش دانلود نمونه پروپوزال مدیریت دانش پروپوزال مدیریت دانش در ایران خودرو پروپوزال استقرار…

مهندسی مجدد

مهندسی مجدد كایزن تغییر سازمانی مهندسی مجدد دانلود مقاله رشته مدیریت با عنوان مهندسی مجدد دانلود مقاله مهندسی مجدد دانلود مقالات رشته مدیریت دانلود مقالات مدیریتی رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته مدیریت با عنوان مهندسی مجدد *آپدیت جدید:…

وصول مطالبات معوق بانکی در کشورهای اسلامی

وصول مطالبات معوق بانکی در کشورهای اسلامی مطالبات معوق بانکی وصول مطالبات معوق بانکی روش‌های وصول مطالبات معوق وصول مطالبات معوق بانکی در کشورهای اسلامی راهکارهای بانک‌های اسلامی برای وصول مطالبات بازپرداخت مطالبات در نظام بانکداری اسلامی کشورها رفتن به…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های علمی اخلاق 81 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های علمی اخلاق 81 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری اخلاق پیشینه تحقیق اخلاق مبانی نظری نظریه های اخلاق پیشینه تحقیق نظریه های اخلاق مبانی نظری نظریه های علمی اخلاق فصل دوم پایان نامه…

بررسی حقوقی مالکیت فکری و ابعاد آن در قوانین

بررسی حقوقی مالکیت فکری و ابعاد آن در قوانین مالكیت مالکیت معنوی حقوق مالكیت فكری دانلود مقالات رشته حقوق دانلود مقالات حقوق بررسی حقوقی مالکیت فکری و ابعاد آن در قوانین مالکیت فکری در حقوق موضوعه رفتن به سایت اصلی…

مقاله کارشناسی ارشد حقوق بین الملل با عنوان حقوق پناهندگان در اسناد بین المللى

مقاله کارشناسی ارشد حقوق بین الملل با عنوان حقوق پناهندگان در اسناد بین المللى حقوق بین الملل حقوق پناهندگان حقوق آوارگان جنگى دانلود مقاله کارشناسی ارشد حقوق بین الملل با عنوان حقوق پناهندگان در اسناد بین المللى خرید مقالات حقوقی…

زمانبندی کارها در محاسبات ابری با روش SFLA

زمانبندی کارها در محاسبات ابری با روش SFLA کلمات کلیدی : زمانبندی در محاسبات ابری زمانبندی وظایف در رایانش ابری زمانبندی منابع در رایانش ابری الگوریتم های زمانبندی در رایانش ابری زمانبندی کارها در محاسبات ابری زمانبندی وظایف در محاسبات…

پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری(1) ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع چارچوب نظری FASB

پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری(1) ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع چارچوب نظری FASB کلمات کلیدی : دانلود رایگان پاورپوینت فصل هفتم کتاب تئوری حسابداری یک تألیف ولک و همکاران ترجمه کرمی و تاجیک با موضوع…

مبانی نظری بررسی ارتباط کیفیت زندگی کاری با راندمان مدیران

مبانی نظری بررسی ارتباط کیفیت زندگی کاری با راندمان مدیران کیفیت زندگی کاری doc مبانی نظری عملکرد مدیران مبانی نظری کیفیت زندگی کاری کیفیت زندگی کاری مدیران بیمه ایران ارتباط کیفیت زندگی کاری با راندمان مدیران مبانی نظری رابطه کیفیت…

کتاب «TOEFL CBT» برای داوطلبان دکتری و دانشجویان دکتری کلیه رشته ها برای شرکت در آزمون زبان«‌‌MSRT»

کتاب «TOEFL CBT» برای داوطلبان دکتری و دانشجویان دکتری کلیه رشته ها برای شرکت در آزمون زبان«‌‌MSRT» کتاب TOEFL CBT آزمون زبانMSRT دانلود کتاب TOEFL CBT شرکت در آزمون زبانMSRT دانلود کتاب TOEFL CBT برای آزمونMSRT دانلود منابع آزمون زبانMSRT…

مبانی نظری ترویج و توسعه کشاورزی از طریق نظام مشارکت محلی

مبانی نظری ترویج و توسعه کشاورزی از طریق نظام مشارکت محلی ترویج فعالیتهای کشاورزی توسعه فعالیتهای کشاورزی ترویج و توسعه کشاورزی در ایران نقش شوراهای روستایی در ترویج و توسعه کشاورزی مشارکت مردمی در ترویج و توسعه فعالیتهای کشاورزی مبانی…

احکام و وضعیت شرط ضمان سرمایه در نظام حقوقی اسلام

احکام و وضعیت شرط ضمان سرمایه در نظام حقوقی اسلام مفهوم قرارداد سرمایه‌گذاری حکم شرط ضمان سرمایه مفهوم ضمان سرمایه وضعیت شرط ضمان سرمایه وضعیت شرط ضمان سرمایه در حقوق اسلام مفهوم ضمان سرمایه از نگاه صاحب نظران حقوق اسلامی…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *