بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر
فناوری تولید ماءالشعیر
فرآیند تولید ماءالشعیر
بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه رشته صنایع غذایی

بررسی فناوری و و فرآیند تولید ماءالشعیر

 

 

 

***تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

 

کل صفحات:125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه استانداردسازی =210 صفحه

 

 

چکیده :

مواد تشكیل دهنده نوشابه های غیر الكلی گازدار:

آب، شكر، گازكربنیك و عصار مواد اصلی تشكیل دهنده كلیه نوشابه های غیر الكلی گازدار می باشند كه بر حسب نوع نوشابه و مقدارشان متفاوت است. ساختن شربت مادر با شربت غلیظ مطابق فرمولی كه از طرف كمپانی های بین المللی برای هر نوشابه در اختیار كارخانجات تولید كننده این نوشابه ها قرار گرفته. علاوه بر مواد بالا اسیدهائی مانند اسید سیتریك، نیترات سدیم، اسید فسفریك و مواد نگهدارنده مانند بنزوات سدیم در بعضی از نوشابه ها استفاده می گردد.

آب: آب یكی از مهمترین اجزاء تشكیل دهنده تمام نوشابه های گازدار می باشد، بطوریكه حدود 85% از كل وزن نوشابه را آب تشكیل می دهد. بنابراین كاملاً معقول بنظر می رسد كه مرغوبیت هائی یك نوشابه های غیر الكلی گازدار به كیفیت آبی كه برای تهیه آن بكار رفته بستگی دارد. بنابراین آب مورد مصرف جهت نوشابه سازی باید فاقد هر گونه ناخالصی و آلودگی های میكروبی كدورت و تیره گی، رنگ و بو، طعم و مزه خاص و غیر عادی، بدون هیچگونه مواد قلیائی از قبیل كربناتها و كلسیم ها و كلرهای آزاد باشد.

مواد شیرین كننده: این مواد بدو دسته تقسیم می شوند یكی شیرین كننده های طبیعی مانند شكر(ساكاروز) یا قند ایندرت، دسكتروز، فروكتوز، شربت غلات و یا شیرین كننده های مصنوعی كه مهمترین آنها عبارتند از سانادین، سولفوهكتویل، دوسین می باشد. « در ایران استفاده از هر گونه شیرین كننده های مصنوعی لوبت قابلیت سرطانزائی آن ممنوع گردیده است.» درصد مصرف شكر در نوشابه ها 9 تا 14 می باشد و جهت تهیه شیره از حل كردن شكر كاملاً تمیز در آب سرد و یا گرم استفاده می گردد.

گازكربنیك: علاوه بر خاصیت طعم دهندگی یكی از مهمترین نگهدارنده های نوشابه های غیر الكلی گازدار بشمار می رود. درجه خلوص آن باید از 99% كمتر نباشد و باید فاقد هرگونه طعم و بو و رنگ باشد. میزان این گاز در كانادادرای 2 گرم و در كوكاكولا و سون آپ 3 گرم در بطر است.

 

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار  1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی  2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه  6

مراحل تولید نوشابه گازدار  7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار  10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار  12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها  13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار  15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار  17

آماده کردن نمونه  18

وزن مخصوص  18

عصاره خشک 18

بریکس  19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار  25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک  29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی  32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی  33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای  33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز  35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار  35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی  36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول  37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها  42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی  49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری  50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر  52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر  53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری  64

واحد مالت سازی  64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن  65

کوره مالت سازی  66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی  67

تانک جوش  67

تانک ترسیب  67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی  69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران  72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله  72

ویژگی های ماء الشعیر  74

ویژگی های حسی  74

ویژگی های بهداشتی  74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی  77

نوع شیشه ای  77

نوع قوطی  77

 روش های آزمون ماء الشعیر  78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر  82

نکات مثبت متعادل سازی  83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی  85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید  86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری  87

نکات  90

دیاگرام فرایند بوجاری  90

واحد پخت  91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت  92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

آشنایی با صنعت طیور

آشنایی با صنعت طیور آشنایی با صنعت طیور رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمه صنعت طیور یکی از بخش های با رشد سریع در صنعت حیوانات است. مصرف جهانی پرندگان در حال افزایش است. مرغ، بوقلمون، اردک، غاز و پرندگان…

نظریه ها و مولفه های انگیزش تحصیلی

نظریه ها و مولفه های انگیزش تحصیلی مولفه های انگیزش تحصیلی نظریه های انگیزش تحصیلی نظریه های انگیزش پیشرفت تحصیلی نظریه های مربوط به انگیزش تحصیلی انگیزش تحصیلی انگیزش تحصیلی دانش آموزان اهمیت انگیزش تحصیلی ابعاد انگیزش تحصیلی انواع انگیزش…

فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری ابراز وجود

فصل دوم پایان نامه و پیشینه نظری ابراز وجود کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه ابراز وجود مبانی نظری ابراز وجود پیشینه تحقیق ابراز وجود پیشینه داخلی ابراز وجود پیشینه خارجی ابراز وجود پیشینه پژوهش ابراز وجود پیشینه نظری ابراز…

تحلیل و ارزیابی عناوین مجرمانه زن و مرد در قوانین ایران

تحلیل و ارزیابی عناوین مجرمانه زن و مرد در قوانین ایران آثار جنسیت در عناوین مجرمانه عناوین مجرمانه زن در قوانین ایران عناوین مجرمانه مرد در قوانین ایران عناوین مجرمانه مختص مردان عناوین مجرمانه مختص زنان دانلود تحقیق عناوین مجرمانه…

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف طراحی سازه فلزی طراحی سازه فولادی در ایتبس طراحی سازه فولادی با etabs طراحی سازه فولادی با ایتبس طراحی سازه فلزی etabs طراحی سازه فلزی طراحی سازه فلزی هتل طراحی سازه فولادی…

نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن

نحوه اثرگذاری فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی و ایجاد مدلی جامع جهت تبیین آن فناوری اطلاعات ساختار سازمانی شركت سهامی بیمه ایران دانلود پایان نامه اثر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانلود پایان…

کنترل در سیستم جریان مستقیم ولتاژ بالا و انواع آن

کنترل در سیستم جریان مستقیم ولتاژ بالا و انواع آن کنترل در سیستم جریان مستقیم ولتاژ بالا انواع کنترل در سیستم جریان مستقیم ولتاژ بالا کنترل در سیستم جریان مستقیم ولتاژ بالا و انواع آن انواع سیستمهای كنترل HVDC کنترل…

پرسشنامه امید به زندگی اشنایدر 1991

پرسشنامه امید به زندگی اشنایدر 1991 کلمات کلیدی : پرسشنامه امید به زندگی پرسشنامه امید به زندگی اشنایدر پرسشنامه امید به زندگی سالمندان پرسشنامه امید به زندگی کودکان پرسشنامه در مورد امید به زندگی پرسشنامه ی امید به زندگی اشنایدر…

پرسشنامه تاثیر انگیزش بر عملکرد رفتار فرد در سازمان ها

پرسشنامه تاثیر انگیزش بر عملکرد رفتار فرد در سازمان ها پرسشنامه انگیزش پرسشنامه عملکرد رفتار پرسشنامه عملکرد رفتار فرد پرسشنامه عملکرد رفتار فرد در سازمان پرسشنامه رابطه انگیزش با عملکرد رفتار فرد رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه…

بررسی و اولویت بندی عوامل موفقیت مدیریت دانش در کتابخانه

بررسی و اولویت بندی عوامل موفقیت مدیریت دانش در کتابخانه مقاله مدیریت دانش مقاله استقرار موفقیت آمیز مدیریت دانش عوامل كلیدی اجرای موفق مدیریت دانش مقاله عوامل موثر استقرار موفقیت آمیز مدیریت دانش استقرار مدیریت دانش در کتابخانه پیاده سازی…

موارد و آثار مقایسه ای فسخ بیع اقساطی

موارد و آثار مقایسه ای فسخ بیع اقساطی فسخ بیع اقساطی آثار فسخ بیع اقساطی موارد فسخ بیع اقساطی پایان نامه فسخ بیع اقساطی فسخ بیع اقساطی در حقوق ایران فسخ بیع اقساطی در قانون متحدالشکل تجاری آمریکا فسخ بیع…

بررسی میزان كاهش آلایندهای خروجی اگزوز دراثرسرویس و تنظیم موتور خودرو

بررسی میزان كاهش آلایندهای خروجی اگزوز دراثرسرویس و تنظیم موتور خودرو كاهش آلاینده‌ تنظیم موتور خودرو آلایندهای خروجی اگزوز دانلود پروژه مکانیک خودرو خرید پروژه مکانیک خودرو فروش پروژه مکانیک خودرو عوامل آلوده كننده هوا سیستم همکاری در فروش فایل…

فرصتها و راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن و تحلیل موضوعات مرتبط با جوانان در رسانه های بیگانه

فرصتها و راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن و تحلیل موضوعات مرتبط با جوانان در رسانه های بیگانه جنگ نرم عملیات روانی رسانه های بیگانه راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن فرصتها و راهبردهای مقابله با عملیات روانی دشمن و…

شهرنشینی و تحولات شهرنشینی در ایران در نیم قرن اخیر

شهرنشینی و تحولات شهرنشینی در ایران در نیم قرن اخیر شهرنشینی جمعیت شهری تحولات شهرنشینی در ایران شهرنشینی و تحولات شهرنشینی در ایران در نیم قرن اخیر شهرنشینی در ایران الگوهای رشد و توسعه شهری در ایران دانلود مقالات علوم…

ساختار و پیکر بندی شهر قم و الگوی طرح ساختاری و استراتژیک در آن

ساختار و پیکر بندی شهر قم و الگوی طرح ساختاری و استراتژیک در آن ساختار و پیکر بندی شهر قم الگوی طرح ساختاری و استراتژیک در قم طرحهای ساختاری و استراتژیک در ایران تدوین طرح ساختاری برای شهر قم ارائه…

بررسی عوامل و انواع الگوهای سبک های فرزندپروری و سازگاری

بررسی عوامل و انواع الگوهای سبک های فرزندپروری و سازگاری الگوهای سبک های فرزندپروری الگوهای سازگاری انواع الگوهای سبک های فرزندپروری انواع الگوهای سازگاری نظریه های سبک های فرزندپروری نظریه های سازگاری پایان نامه سازگاری پایان نامه سبک های فرزندپروری…

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اخلاق ترافیک شهروندی

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اخلاق ترافیک شهروندی مبانی نظری اخلاق ترافیک شهروندی پیشینه اخلاق ترافیک شهروندی دانلود مبانی نظری اخلاق ترافیک شهروندی پیشینه تحقیق اخلاق ترافیک شهروندی ادبیات نظری اخلاق ترافیک شهروندی فصل دوم پایان نامه اخلاق ترافیک شهروندی…

پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 24 (گزارشگري مالي واحدهاي تجاري در مرحله قبل از بهره برداري)

پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 24 (گزارشگري مالي واحدهاي تجاري در مرحله قبل از بهره برداري) دانلود رایگان پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 24 (گزارشگري مالي واحدهاي تجاري در مرحله قبل از بهره برداري) پاورپوینتاستاندارد حسابداري شماره 24 (گزارشگري مالي واحدهاي تجاري…

تحلیل دینامیکی غیرخطی برآورد لرزه ای تعیین نقصهای سازه های CBF

تحلیل دینامیکی غیرخطی برآورد لرزه ای تعیین نقصهای سازه های CBF پایان نامه مهاربندهای همگرا پایان نامه بادبندهای همگرا تعیین نقصهای مهاربندهای همگرا برآورد لرزه ای مهاربندهای همگرا رفتار و عملکرد مهاربندهای همگرا دانلود پایان نامه تحلیل دینامیکی غیرخطی سازه…

دلایل پذیرش و عدم پذیرش مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی

دلایل پذیرش و عدم پذیرش مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی شخص حقوقی سابقه شخص حقوقی مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی سابقه شخصیت حقوقی در ایران تحقیق در مورد مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی پایان نامه مسئولیت کیفری اشخاص حقوقی دلایل پذیرش مسئولیت کیفری…

پایان نامه بررسی ادبیات کودک در عراق

پایان نامه بررسی ادبیات کودک در عراق کلمات کلیدی : پایان نامه ادبیات کودک شعر کودکان در کشور عراق نمایش کودکانه در کشور عراق  پایان نامه ارشد ادبیات کودک و نوجوان ادبیات کودک در ادبیات معاصر عربی سیر تاریخی ادبیات کودک در…

شناسایی بافت و اقلیم شیراز

شناسایی بافت و اقلیم شیراز دانلود تحقیق بافت شهر شیراز دانلود تحقیق اقلیم شهر شیراز شناخت بافت و اقلیم شهر شیراز دورههای تاریخی توسعه شهر شیراز ساختار ا صلی شهر شیراز موقعیت جغرافیایی شیراز ساختار فضایی شهر شیراز دانلود تحقیق…

پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن استیک و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی

پرسشنامه تشخیصی اختلالات خوردن استیک و همکاران با نمره گذاری، روایی و پایایی کلمات کلیدی : مقیاس تشخیص اختلال خوردن پرسشنامه تشخیصی اختلال خوردن دانلود پرسشنامه تشخیصی اختلال خوردن اعتباریابی مقیاس تشخیص اختلال خوردن روایی و پایایی پرسشنامه تشخیصی اختلال…

کیفیت ارتباط و ارزش طول عمر مشتری در مدیریت ارتباط با مشتری با بیان مدل های استقرار

کیفیت ارتباط و ارزش طول عمر مشتری در مدیریت ارتباط با مشتری با بیان مدل های استقرار کیفیت ارتباط ارزش طول عمر مشتری مدیریت ارتباط با مشتری استقرار مدیریت ارتباط با مشتری مدل های استقرار مدیریت ارتباط با مشتری پایان…

پرسشنامه بررسی تاثیر قابلیت های مدیریت دانش بازاریابی بر عملکرد سازمان

پرسشنامه بررسی تاثیر قابلیت های مدیریت دانش بازاریابی بر عملکرد سازمان پرسشنامه مدیریت دانش پرسشنامه مدیریت دانش بازاریابی پرسشنامه قابلیت های مدیریت دانش بازاریابی پرسشنامه عملکرد سازمان پرسشنامه تاثیر مدیریت دانش بازاریابی بر عملکرد سازمان رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *